(EL 9 NOU) – L’IMPACTE DEL CORONAVIRUS – Un fabricant de la Garriga ofereix mampares per als comerços oberts

J.C.A.
El fabricant de mobiliari per al sector comercial Stil Ricart s’ha sumat a les iniciatives per garantir la seguretat dels treballadors dels establiments que continuen oberts en l’actual context de restriccions, com farmàcies, botigues d’alimentació o benzineres. En alguns comerços no sempre és factible mantenir les distàncies que recomanen els experts sanitaris per evitar contagis, i l’empresa ha ideat un sistema, amb una mampara transparent de metacrilat amb uns suports de fusta, d’un metre d’alçada i de muntatge molt senzill. El producte, que es comercialitza amb la marca Antibac, ha pres forma aquesta mateixa setmana.

L’encàrrec d’una farmacèutica per disposar d’un producte protector a l’establiment va donar la idea i l’empresa va dissenyar el producte i va començar a promoure’l a través de la seva web. “La resposta ha estat positiva”, explica Joan Ricart, el gerent de l’empresa de la Garriga. En només un parell de dies ja havien rebut una vintena d’encàrrecs i algunes trucades interessant-se pel producte. “Principalment són farmàcies, però el producte es pot utilitzar en qualsevol botiga que tingui mostrador”, explica Ricart.

L’empresa ha volgut que el producte sigui fàcil d’elaborar, d’instal·lar i, sobretot, que pugui arribar amb certa rapidesa als establiments, donada la urgència de la necessitat. De fet, en el cas del Vallès Oriental, l’empresa ofereix que el producte arribi en 24 hores. A més de comercialitzar el producte, l’empresa n’ha fet donacions en alguns equipaments, com l’Asil o la Policia Local de la Garriga. “Entenem que hi ha alguns equipaments amb necessitats i també empreses que puguin passar per moments complicats”, assenyala Ricart.

L’empresa dona feina actualment a 15 treballadors.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *